Skema programore


E HËNË - PASQYRA E PROGRAMIT:
 • 20:00  Emisioni për fëmijë "E dua Atdheun" (Imri Trena);
 • 21:00  Mikrofoni i dëshirave tuaja (Shemsie Trena);
 • 22:00  Kalendari i botës shqiptare (Radio Tirana);
 • 22:10  Arkivi i Radio "Zëri i Arbërit";
 • 23:00  Sa ju ka pëlqyer programi ynë nga java kaluar? Ne jemi zëri juaj!


E MARTË - PASQYRA E PROGRAMIT:

 • 20:00  Emisioni për fëmijë "E dua Atdheun"(Imri Trena);
 • 21:00  Mikrofoni i dëshirave tuaja (Shemsie Trena);
 • 22;00  Kalendari historik i botës shqiptare (Radio Tirana);
 • 22:10  Sonte radhën e ka... (Imri Trena).


E MËRKURË - PASQYRA E PROGRAMIT:

 • 20:00  Emisioni për fëmijë "E dua Atdheun" (Imri Trena);
 • 21:00  Top Lista e Radio "Zëri i Arbërit" (Shemsie Trena);
 • 23:00  Kalendari historik i botës shqiptare (Radio Tirana);
 • 23:05  Me thesarët e odave shqiptare (Reprizë me kërkesën e dëgjuesve), autor Imri Trena


E ENJTE - PASQYRA E PROGRAMIT:
 • 20:00  Emisioni për fëmijë "E dua Atdheun" (Imri Trena);
 • 21:00  Mikrofoni dëshirave tuaja (Shemsie Trena);
 • 22:00  Kalendari historik i botës shqiptare (Radio Tirana);
 • 22:10  Muzika dhe poezia; fjala e bukur artistike në radio "Zëri..."; deklamojmë vargje nga: Rilindasit, brezi që i pasuan, krijuesit e rinjë si dhe të dëgjuesve bashkëpuntor (autor i emisionit, Imri Trena)


E PREMTE - PASQYRA E PROGRAMIT:

 • 20:00  Emisioni për fëmijë "E dua Atdheun" (Imri Trena);
 • 21:00  Mikrofoni i dëshirave tuaja (Shemsie Trena);
 • 22:00  Kalendari i botes shqiptare (Radio Tirana):
 • 22:10  Kuizi i diturisë...(Imri Trena);
 • 24:00  Programi i natës (Imri Trena).


E SHTUNË - PASQYRA E PROGRAMIT:

 • 20:15  Zëri i Çamërisë në Radio Zëri i Arbërit (Haxhi Muhaxheri - Imri Trena)
 • 22:00  Kalendari i botës shqiptare (Radio Tirana);
 • 22:10  Me thesarët e odave shqiptare (Imri Trena).


E DIELË - PASQYRA E PROGRAMIT:

 • 19:00  Kosova Lindore (Imri Trena)
 • 20:00  Emisioni për fëmijë "E dua Atdheun" (Imri Trena);
 • 21:00  Mikrofoni i dëshirave tuaja (Shemsie Trena);
 • 22:00  Kalendari i botës shqiptare (Radio Tirana);
 • 22:10  Mbrënja gazmore (Imri Trena).

Ju dëshirojmë argëtim të këndshëm me valët tona autentike!Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen